Pihka ja myrskyn tuplalevyn ensimmäinen osa ilmestyy syyskuussa!

Juki Records julkaisee syksyn aikana Pihka ja myrskyn Koskaan ei ole valmista -tuplalevyn kahdessa osassa. Ensimmäinen osa Onko täällä muita ilmestyy perjantaina 11.9., jolloin yhtye esiintyy Kerubissa Lehtiä Ilosaaressa -tapahtumassa sekä sitä ennen Levy-Eskoilla klo 17. Tuplalveyn toinen osa Kaiku pelottaa julkaistaan 6.11.

– Pähkähullu ideahan tuplalevykokonaisuuden toteuttaminen on, mutta jossain vaiheessa tämän tuli tapahtua, sillä olen aina fanittanut isoja tarinallisia levyjä, ilmeisimpinä The Who:n Tommy ja Quadrophenia sekä Pink Floydin The Wall, kertoo yhtyeen toinen biisintekijä ja solisti Lasse Turunen.

Viime vuonna esikoislevynsä Liikaa jotain melkein julkaissut Pihka ja myrsky sai tämän vuoden alussa valtakunnallistakin näkyvyyttä Ylen Uuden Musiikin Kilpailun alkukarsintoihin osallistuessaan. Yhtyeen kilpailukappale Sydän ei nuku keikkui parhaimmillaan Radio Suomen soitetuimpien kappaleiden sijalla neljä.

– Kilpailussa mukana oleminen oli uusi ja kummallinen kokemus, tiivistää laulaja-kosketinsoittaja sekä toinen biisintekijä Henna Helasvuo.

– Jälkitunnelmat olivat ristiriitaiset johtuen esimerkiksi siitä, että kaikki alkoi ja päättyi hyvin yllättäen. Saimme kilpailusta tietysti näkyvyyttä ja itsevarmuutta, mutta tärkeimpänä pidän sitä, että UMK:n myötä meistä tuli yhtenäinen bändi.