Pihka ja myrsky – Liikaa jotain melkein

Pihka ja myrsky – Liikaa jotain melkein Pihka ja myrsky -yhtyeen esikoislevy Liikaa jotain melkein ilmestyy maaliskuun 14. päivä. Tyylikkääseen pahvikoteloon pakattu levy sisältää 10 biisin ja 44 minuutin verran raikasta ja tarttuvaa pop-musiikkia. Voit käydä kuuntelemassa maistiaiseksi bändin viime syksynä julkaistun ep:n Spotifyssa tai Bandcamp-sivustolla.

Tällä sivulla sinulla on mahdollisuus tilata levy itsellesi ennakkoon ja antaa samalla tärkeää tukea artistille.


Lasse Turunen kertoo:

“Pihkan ja myrskyn studioalbumi on pitkäaikainen haave, jonka toteuttaminen on kestänyt kaikkine työvaiheineen lähes pari vuotta. Levynteko on rahoitettu käytännössä lähes kokonaisuudessaan omasta kukkarostani. En kadu isoa satsausta, sillä koin suuren sisäisen tarpeen saada tämä levy tehdyksi.

Olen tehnyt yhdessä kokoamani yhtyeen kanssa niin hyvän levyn kuin vain suinkin pystyin ja olen siitä ylpeä. Jos koet tekemiseni tukemisen arvoiseksi, voit osoittaa sen tilaamalla levyn tältä sivulta. Jos tahdot tukea isommalla summalla, saat vastineeksi enemmän. Tarjolla on muun muassa akustisia keikkoja, toisin sanottuna siis voit kutsua minut kotiisi soittamaan näitä lauluja. Kiitos jo etukäteen tuestasi, pienikin summa on tärkeä!”


Levy ja muut tuotteet toimitetaan antamaasti postiosoitteeseen levyn julkaisuviikolla, viimeistään tuotteet siis ovat perillä perjantaina 14.3. Akustiset keikat toimitetaan maalis-toukokuun aikana yhteisesti sovittuna päivänä ja aikana. Osaa paketeista on myynnissä rajattu määrä.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä toimituskulut Suomeen. Halutessasi voit tilata levyn myös lahjaksi, kirjoita tässä tapauksessa osoitekenttään lahjan saajan nimi sekä osoite ja muihin kenttiin omat tietosi.

Täytettyäsi ja lähetettyäsi lomakkeen saat vuorokauden sisällä sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta löytyvät maksutiedot.

Pihka ja myrsky kiittää tuesta!


Tilauslomake

Liikaa jotain melkein -levy digitaalisena latauksena.  10€

Liikaa jotain melkein -cd.  18€

Liikaa jotain melkein -cd + omistuskirjoituksella varustettu vihkonen, jossa levyn kappaleiden sanat ja soinnut.  25€

Liikaa jotain melkein -cd + omistuskirjoituksella varustettu vihkonen, jossa levyn kappaleiden sanat ja soinnut + akustinen keikka olohuoneessasi pääkaupunkiseudulla.  200€

Liikaa jotain melkein -cd + omistuskirjoituksella varustettu vihkonen, jossa levyn kappaleiden sanat ja soinnut + akustinen keikka etkoilla luonasi ennen Joensuun keikkaa perjantaina 11.4.  200€

Nimesi:

Katuosoite:

Postinumero ja toimipaikka:

Sähköpostiosoitteesi:

Puhelinnumerosi: