Salamablogi

Synamaailmassa taas

05.08.2008 (Levypäiväkirjat, Salamasiskot, salamaveljet)

Uusi työviikko on taas startattu. Tällä viikolla siitä tulee kaiketi vaan kaksipäiväinen. Tässä kuussa olisi kuitenkin tarkoitus saada homma pakettiin. Jännää, että kesä alkaa olla jo lopuillaan. Toisaalta lämpimiä päiviä on myöskin ollut niin vähän, että tuntuu kuin se ei olisi oikein alkanutkaan.

Tänään tapahtui merkillisiä asioita. Koska kosketinkamani oli viikonlopun keikkojen jälkeen roudattu suoraan studiolle, päädyimme lähtemään studiolle Heikin kanssa polkupyörillä. Evääksi ostettiin tulomatkalla muun muassa kirsikkatomaatteja ja retiisejä. Eläköön terveelliset elämäntavat!

Tämä aamupäivä on puuhailtu Sydämeni jäi sovituskoppiin -otsikkoa noudattavaa biisiä. Bassojen lisäksi soitin yhdeksi suosikkisoittimekseni muodostuneella Korgin analogisynalla introon sekä bridgeen riffit. Rolandin sähköpianosoundilla soitin puolestaan riffin kertosäkeeseen. Nyt säädetään biisiin vähän rumpuasioita. Tästä tulee selkeästi tällainen R’n'B-henkinen biisi. Itse tykkään kappaleen sanoituksesta erityisen paljon, ja eiköhän tämä toteutus tee sille omalla tavallaan oikeutta.

-Wilhelm