Salamablogi

Ukkosmaine puolen vuoden keikkatauolle

04.09.2013 (Uutiset)

Ukkosmaine jättäytyy syyskuun alusta eteenpäin noin puolen vuoden mittaiselle keikkatauolle. Yhtye esiintyy julkisesti seuraavan kerran vuonna 2014. Loppuvuodelle ei siis ole enää luvassa julkisia esiintymisiä.

- Mitään ylenmääräistä dramatiikkaa tähän ei liity, tässä kohtaa on sopiva paikka pitää ensimmäistä kertaa bändihistoriamme aikana vähän pidempi tauko ja palata sitten ensi vuonna yhtyeen kymmenvuotisjuhlien merkeissä, kertoo kosketinsoittaja Wilhelm Meister.

- Kyseessä on tosiaan vain tauko bänditoiminnasta, jonka tarkoituksena on kypsytellä seuraavia juttuja, kerätä virtaa tulevaan ja keskittyä kumpikin omilla tahoillaan musiikillisiin projekteihin bändin ulkopuolella: itse työstän parhaillaan Pihka ja myrsky -yhtyeeni pitkäsoittoa. Ei siis tarvitse hermoilla, yhtyemme ei ole kantamassa syntikoita panttilainaamoon, vakuuttaa solisti Klaus Thunder.

Ukkosmaine julkaisi tämän vuoden keväällä Pallosalama-albumin, joka on yhtyeen järjestyksessään viides studioalbumi. Kevään ja kesän aikana yhtye teki levyn tiimoilta kolmisenkymmentä keikkaa eri kokoisissa keikkapaikoissa. Pallosalama-levy sai musiikkimedioissa sekä kahden että viiden tähden arvioita. Koskettavimmat ja syvällisimmät palautteet yhtye sai kuuntelijoilta keikkojen yhteydessä sekä vieraskirjaviesteinä, kaikesta päätellen levy on antanut monelle positiivista energiaa ja voimia.

Ukkosmaine toivottaa kaikille rakkaudentäyteistä loppuvuotta!