Salamablogi

Päiväkirjaa ja uusia kuvia

14.08.2007 (Uutiset)

Päiväkirjassa on luettavissa sarjakuvareportaasi viime viikonlopun Kanavarantarockin keikasta. Kuva-arkistoon on puolestaan lisätty Sami Parkkisen upeita kuvia Ilosaarirockin keikalta.

Niinivaara Expressin ensimmäinen painos on loppumaisillaan, ja sen takia levy on väliaikaisesti loppu Ukkosmaineen kotisivujen postimyynnistä. Levytilauksia voi silti laittaa, ne käsitellään kunhan toinen painos noin reilun viikon sisällä saapuu.

Klaus Thunder & Ukkosmaine toivottaa onnellisia rakkauden kesän loppuhetkiä kaikille! Olkaa helliä toisillenne!

Sarjakuvareportaasi Kanavarantarockista

12.08.2007 (Keikkapäiväkirjat)

Jep, tällä kertaa vähän tällainen erilainen päiväkirjamuistelma. Olen kuluvalla viikolla hurahtanut ihan täysin tietokoneohjelmaan, jolla saa tehtyä kätevästi sarjakuvia. Niinpä Kanavarantarockin keikkareportaasi onkin sarjakuvan muodossa. Noin ne tapahtumat ainakin suurin piirtein menivät:) Oli muuten oikeasti ihan älyttömän hieno keikka!

Kesäkauden keikat on nyt siis saatu onnellisesti päätökseen, seuraava sovittu keikka onkin jo syyskuun puolella. Kiitos kaikille kesän keikoille osallistuneille, on ollut ihan huikeaa menoa. Tsemppiä ja jaksamista muuten kaikille, joilla alkaa kouluvuosi ensi viikolla. Kyllä se siitä taas lähtee. Onnellisia rakkauden kesän loppuhetkiä kaikille, pitäkää huoli itsestänne ja toisistanne!

-Wilhelm

sarjis1.jpg
sarjis2.jpg
sarjis3.jpg