Salamablogi

Niin paljon rakkautta 2004-2005 kaupoissa nyt!

30.04.2008 (Uutiset)

Klaus Thunder & Ukkosmaineen vanhat levyt yksiin kansiin niputtava kokoelma Niin paljon rakkautta 2004-2005 löytyy nyt asiantuntevista levykaupoista ympäri Suomen. Levyn voi myös tilata itselleen kotiin kannettuna, tilauslomake löytyy täältä.

Tänään vappuaattona Klaus ja Wilhelm ovat vieraina Oi.fm-radiokanavan erikoislähetyksessä kello 16-18. Parituntisen lähetyksen aikana kuullaan muun muassa Ukkosmaineen tämänhetkisiä kuulumisia ja tarinoita kokoelmasta. Lähetystä voi kuunnella netin kautta tässä osoitteessa.

Klaus ja Wilhelm muistelevat ja kommentoivat kokoelman vanhoja biisejä myös kotisivuilla, lue kommentit täältä.

Vappuaattona Ukkosmaineen livekunnon voi tarkastaa Tampereen Telakalla, vappupäivänä vuorossa on puolestaan Kuopio ja Henry’s Pub. Perjantaina 2.5. Klaus ja Wilhelm soittavat muutaman biisin akustisesti Joensuun kävelykadulla (siinä Ison Myyn ja Levy-Eskojen tienoilla) noin kello 17 aikaan, luonnollisestikin säävarauksella - toivottavasti ei sada. Tervetuloa!

Klaus Thunder & Ukkosmaine toivottaa ystävilleen riemukasta vappua! Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

Klaus Thunder & Ukkosmaineen vanha tuotanto uudelleenjulkaistaan vappuaattona!

04.04.2008 (Uutiset)

Ukkosmaineen loppuunmyyydyt äänitteet, Niinivaarantie 19 ja Pielisjoki julkaistaan uudelleen vappuaattona. Levyt julkaistaan digitaalisesti remasteroituina samojen kansien sisällä. Kokoelma kantaa nimeä Niin paljon rakkautta 2004-2005.

Vanhojen levyjen lisäksi Niin paljon rakkautta -kokoelma sisältää kuusi livebiisiä, jotka on taltioitu viime vuoden joulukuussa Niinivaara Express -kiertueen päätöskeikalla Ravintola Kolumbuksessa Niinivaaralla. Kappaleiden joukossa on muun muassa ennenjulkaisematon Saavumme Joensuuhun -kappale, joka jäi viime metreillä pois Niinivaara Express -levyltä.

Kokoelman tarkemmat kappaletiedot löytyvät Musiikki-sivulta, jossa on myös ladattavissa levyn päättävä Nöpönenä-kappaleen liveversio. Levyn ennakkotilaus onnistuu puolestaan klikkaamalla tästä. Ennakkotilaajan etuna levy tulee kotiinkannettuna julkaisupäiväksi ja kaupantekijäisiksi lähtee vaaleanpunainen Ukkosmaine-rintanappi.

Klaus Thunder & Ukkosmaine toivottaa ystävilleen rakkaudentäyteistä kevättä! Pitäkää huolta toisistanne, nähdään keikoilla!