Salamablogi

Ukkosmaineen vuosi on avattu!

03.01.2010 (Levypäiväkirjat, Oletteko te tosissanne?)

Onnekasta alkanutta vuotta 2010 kaikille kotisivujemme lukijoille, ja terveisiä studiosta!

Tämä vuosi alkaa Ukkosmaine-leirissä tehokkaasti jo heti alkumetreiltä lähtien. Pidimme nimittäin Klausin kanssa heti perjantaina uudenvuodenpäivänä keskenämme session, jossa teimme vielä viimeisiä etukäteisvalmisteluja viikonlopun kaksipäiväistä studiosessiota varten.

Olemme siis tällä hetkellä samaisella Gurujen studiolla, jossa teimme edellisenkin levymme. Tämän viikonlopun tavoitteena on ollut tehdä valmiiksi kaksi biisiä, joista ainakin toisen olisi tarkoitus toimia jossain vaiheessa julkaistavana maistiaisena ennen varsinaisen albumin julkaisua. Samalla tämän lyhyen session tarkoitus on olla eräänlainen testiajo hieman uudenlaisesta työskentelymetodista, jolla tuleva levy olisi tarkoitus toteuttaa. Ainakin toistaiseksi kaikki vaikuttaa oikein toimivalta. Biisien soundimaailmassa tuntuu olevan sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa. Ja lainattua! Referenssit ovat nimittäin olleet harvinaisen kirjavia.

Vaikka tunnelma on lämmin, niin konkreettinen fiilis on ollut kylmyys. Ulkona on tälläkin hetkellä kolmisenkymmentä astetta pakkasta, ja kun studiota ei ole joululoman jäljiltä kukaan vähään aikaan käyttänyt, on sisälämpötilan nousemiseen mennyt tovi. Onneksi päällä on villapaita ja lisälämmikkeenä mukana joululahjaksi saamani torkkupeitto. Alla hieman kuvia viikonlopulta, voikaa hyvin!

-Wilhelm

uus01.jpg
Midi-tiedostojen siirtoa
uus02.jpg
Helmut Singer, äänittäjä
uus03.jpg
Kosketinkioski
uus04.jpg
Lämpömittarin lukema ei naurata solistia