Salamablogi

JNS Beat Rumban albumilistalle!

29.04.2011 (Uutiset)

Ukkosmaineen viime viikolla ilmestynyt “pöytälaatikkokokoelma” JNS Beat - Levyttämättömiä lauluja 2004-2010 on noussut Rumban albumilistan sijalle 11! Yhtye kiittää kaikkia levyn ostaneita!

JNS Beat on edelleen saatavilla asiantuntevista levykaupoista ympäri Suomen, digitaalisena latauksena levyn voi ostaa esimerkiksi iTunesista.

Tulevana viikonloppuna Ukkosmaine nähdään keikoilla Joensuussa (29.4.) sekä Jyväskylässä (30.4.). Yhtye toivottaa kaikille rakkaudentäyteistä vappua, toivottavasti näemme keikoilla!


JNSBeat.jpg

JNS Beat kaupoissa nyt!

20.04.2011 (Uutiset)

Ukkosmaineen uusin julkaisu JNS Beat - Levyttämättömiä lauluja 2004-2010 julkaistaan tänään 20.4. ja on saatavilla kaikista asiantuntevista levykaupoista ympäri Suomen! Levyn voi myös tilata kotiinkannettuna esimerkiksi Levykauppa Äxästä tai ostaa levyn digitaalisena latauksena iTunesista.

JNS Beat sisältää 14 ennen julkaisematonta laulua, jotka ovat jääneet yli Ukkosmaineen aiemmilta studioalbumeilta. Lisäksi levy sisältää 12-sivuisen runsaasti kuvitetun vihkosen, jossa on mukana myös Wilhelmin kirjoittama esipuhe. JNS Beat -levyn kappaleet on äänitetty vuoden 2011 alussa, kaksi maistiaiskappaletta on kuunneltavissa Musiikki-sivulla.

JNS Beat -levyn myötä Ukkosmaine keikkailee seuraavina viikkoina ympäri Suomen. Tarkasta keikkapäivämäärät ja -paikat Keikat-sivulta. Ukkosmaine toivottaa valoisaa ja rakkaudentäyteistä kevättä!

JNS Beat -uutisia: toinen maistiaisbiisi ja ennakkotilaus!

01.04.2011 (Uutiset)

Ukkosmaineen seuraava julkaisu JNS Beat - Levyttämättömiä lauluja 2004-2010 ilmestyy keskiviikkona 20.4.! Sivuille on lisätty toinen maistiainen tulevalta levyltä: Hymykuoppien kautta -niminen kappale on kuunneltavissa Musiikki-sivulla.

Tulevan JNS Beat -levyn biisilistan voi kurkata Levykauppa Äxän sivuilta, josta levyn voi myös tilata itselleen kotiinkuljetetuksi julkaisupäiväksi! Ukkosmaine toivottaa valoisaa kevättä, nähdään pian keikoilla!