Salamablogi

Ukkosmaineelta uusi single – kevätkiertue alkaa ensi viikolla!

22.04.2015 (Uutiset)

Ukkosmaine julkaisee tänään uuden singlen, joka pohjustaa bändin ensi viikolla alkavaa kevätkiertuetta. Mattolaituri-single on kuunneltavissa yhtyeen Bandcamp-sivustolla osoitteessa ukkosmaine.bandcamp.com

Ukkosmaineen kevään keikat alkavat ensi viikolla Jyväskylän Vakiopaineesta. Kevään keikoilla Ukkosmainetta lämmittelee ensimmäisen albuminsa digitaalisesti huhtikuun alussa julkaissut (proto)Torvinen, joka on Eläin-yhtyeestä tunnetun Timo Torvisen sooloprojekti.

Ukkosmaine
+ (proto)Torvinen
Kevätrieha 2015 -kiertue

30.4. Vakiopaine, Jyväskylä
1.5. Henry’s Pub, Kuopio
2.5. Telakka, Tampere
7.5. Henry’s Pub, Helsinki
9.5. Dynamo, Turku
16.5. Kerubi, Joensuu

Ukkosmaineen kevätkiertueen päivät julki!

13.03.2015 (Uutiset)

Ukkosmaine tekee loppukeväästä totuttuun tapaan pienimuotoisen kiertueen, jonka varmistuneet päivämäärät ovat nyt nähtävissä kotisivujen keikkakalenterissa.

Kevään keikat alkavat perinteisellä vappuaaton keikalla Jyväskylän Vakiopaineessa ja päättyvät muutaman viikon päästä Joensuun Kerubiin.

Kevään keikoilla erikoisvieraana on mukana ennen Ukkosmainetta esiintyvä (proto)Torvinen, joka on Eläin-yhtyeen laulaja-kitaristina tunnetun Timo Torvisen sooloprojekti. Livetilanteessa duo-muotoisena esiintyvän (proto)Torvisen esikoislevy julkaistaan digitaalisesti huhtikuun aikana. (proto)Torvisen musiikissa yhdistyvät niin elektro, punk kuin kolmenkympin kriisi.